Al 2012…, productes de la terra Maresme

 

El Maresme és un territori amb grans actius i un d’ells és el seu patrimoni gastronòmic. La terra i el mar ens dónen un munt de productes que cobreixen les expectatives dels paladars més exigents i, alhora, els mestres artesans posen tota la seva experiència i professionalitat per elaborar aliments que mereixen el qualificatiu d’exquisits quan arriben a taula. El Consell Comarcal del Maresme ha editat el calendari 2012 de productes de la terra Maresme perquè tinguem present durant tot l’any el gran valor dels nostres productes alimentaris de proximitat.

A casa, Productes de la Terra-Maresme i, per començar, el calendari que recull mes a mes els productes que elaboren els nostres flequers, artesans xarcuters, productors de pèsol, confraries de pescadors i productors de conserves de peix, productors de maduixes, productors de Cirera d’en Roca, productors de tomàquet, cellers, horta, productors de botifarres de bolets, productors d fesols del ganxet i productors de dolços.

El Consell Comarcal del Maresme, a través del programa de Productes de la terra Maresme – impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha editat 8.000 exemplars d’aquest calendari per donar a conèixer el valor i la qualitat dels nostres productes alimentàris de proximitat.

Els exemplars es distribuiran entre els ajuntaments, les oficines de turisme i els productors perquè els reparteixin entre els seus clients.

També us el podeu descarregar electrònicament, clicant sobre la imatge: