Amanida de bolets “El Mirador”

Descripció Aquest plat el podeu harmonitzar amb Bouquet d’A Blanc+2010, celler Bouquet d’Alella Ingredients

Per a 4 persones:
Enciams variats
Assortiment de bolets
Pinyons
Daus de pa fregit
Tires de bacó fregit
Vinagreta de mel

Elaboració

Tallem els bolets.
Tallem el pa a daus petits, el fregim i el reservem.
Tallem el bacó a tires, el passem per la paella amb .un raig d’oli fins que quedi ben dauradet i el reservem
En el mateix oli, coem els bolets.
Per fer la vinagreta, emulsionem 1/4 de vinagre de Mòdena, 3/4 d’oli, sal i mel al gust.
Emplatar els enciams i afegir els bolets, el bacó i els pinyons.
Amanim amb la vinagreta de mel.
En el moment de servir, hi afegim el pa torrat.

Restaurant

El Mirador de l’Alba
CABRERA DE MAR

Productes Bolets i cargols