Amanida de tomàquet raf amb mozzarella de búfala, pernil d’ànec, orenga i vinagreta de Mòdena

Descripció Aquesta recepta ha estat facilitada pel restaurant Can Baladia d’Argentona. Aquest plat el podeu harmonitzar amb el vi Parvus Rosé (2010), varietat Cabernet Sauvignon del celler Alta Alella, DO Alella Ingredients Per a una persona: 1 tòmàquet raf (gran) 100 g de mozzarela de búfala 25 g de pernil d’ànec laminat sal de Maldon pebre vinagre de Mòdena orenga Elaboració Es renta el tomàquet i es talla en forma de grills Es talla el formatge a daus Es fiquen en un bol el tomàquet i el formatge i s’amaneixen amb la vinagreta de Mòdena, l’orenga, una miqueta de sal Maldon i una mica de pebre. Un cop barrejar, s’aboca en un plat fondo i pel damunt s’hi afegeix el pernil d’ànec. Restaurant

Aquesta recepta és del restaurant:
Can Baladia, Argentona