Aquesta recepta és del restaurant:
Can Baladia, Argentona
Amanida de tomàquet raf amb mozzarella de búfala, pernil d’ànec, orenga i vinagreta de Mòdena
Descripció
Aquesta recepta ha estat facilitada pel restaurant Can Baladia d’Argentona.
Aquest plat el podeu harmonitzar amb el vi Parvus Rosé (2010), varietat Cabernet Sauvignon del celler Alta Alella, DO Alella
Ingredients
Per a una persona:
1 tòmàquet raf (gran)
100 g de mozzarela de búfala
25 g de pernil d’ànec laminat
sal de Maldon
pebre
vinagre de Mòdena
orenga
Elaboració
Es renta el tomàquet i es talla en forma de grills
Es talla el formatge a daus
Es fiquen en un bol el tomàquet i el formatge i s’amaneixen amb la vinagreta de Mòdena, l’orenga, una miqueta de sal Maldon i una mica de pebre.
Un cop barrejar, s’aboca en un plat fondo i pel damunt s’hi afegeix el pernil d’ànec.
Restaurant