Aquest cap de setmana, la primera contra-rellotge de fotografia digital a Arenys de Mar

Aquest cap de setmana, l’AFA (L’Associació Fotogràfica Arenyenca i l’espai arenys.org amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i Foto Bertran, organitzen la primera contra-rellotge de fotografia digital.


1a. contra-rellotge de fotografia digital. 15 i 16 de juny a Arenys de Mar

BASES DE PARTICIPACIÓ:

-Les inscripcions es formalitzaran el dissabte 15 de juny, entre les 9 i les 10 del matí, al bar del Seràfics, C/ Josep Baralt, s/n.

-Es proposaran tres temes a fotografiar i els participants hauran de presentar obligatòriament una imatge de cada un dels temes. Aquests es donaran a conèixer una vegada realitzada la inscripció.

-Les imatges s’hauran de lliurar en format JPEG amb una mida màxima de 800×600 píxels i la seva resolució no podrà superar els 72 píxels per polzada. No s’acceptaran fotografies en cap altre format.

-Les fotografies s’hauran de lliurar, presentades en disquet o CD, el diumenge 16 de juny, de 12 a 1 del migdia, al mateix bar dels Seràfics. També s’acceptaran totes les imatges adjuntades a un correu electrònic enviat a l’adreça afa@arenys.org i rebudes abans de la 1 del migdia del diumenge, hora que es tancarà la recepció d’obres.

-Per tal d’identificar les imatges i garantir alhora la imparcialitat del jurat, el nom dels arxius adjunts serà el següent: NÚMERO DE PARTICIPANT + TEMA

Exemple: suposant que el participant 23 presenta un arxiu amb la fotografia del tema B, l’arxiu s’anomenarà: 23B.JPEG

-No hi ha limitació en el retoc, tractament o muntatge informàtic de les imatges.

-El mateix diumenge 16, a 2/4 de 8 del vespre al Seràfics, es farà una projecció pública de les imatges presentades i es donarà a conèixer el veredicte del jurat.

-Es premiarà la millor fotografia de cada tema amb un trofeu i un obsequi.

-Les imatges presentades es publicaran a les pàgines d’arenys.org.

-La quota d’inscripció és de 2 euros;. Els participants rebran un petit obsequi.

-L’organització es reserva el dret de publicar les imatges en qualsevol suport sense oferir compensació econòmica a canvi. En cas de publicar-les faria constar el nom de l’autor.

-Presentar els temes a concurs implica acceptar aquestes bases. :Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura

12 de Juny de 2002