Arranjament de carreteres i asfaltat en el municipi de Dosrius

Dilluns, 7 d´octubre, es van començar els treballs d´arranjament de la carretera B-501, que va de Dosrius fins a sota el pont de l´autovia B-60, Mataró a Granollers, consistent en apartar tanques protectores i en alguns llocs suprimir-les, per tal de fer més segurs i menys perillosos aquests 3,5 Km. Aquesta actuació la realitza Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.


Pel que fa a la carretera de Dosrius a Canyamars, ahir varen començar asfaltant la gran majoria d´aquest tram, que serà des del Km. 3.500 de la cruïlla de can Massuet-El Far fins al Km. 500 que és a l´entrada de can Figueres a Canyamars. La reparació consistirà en una capa de rodadura homogènia a tota la carretera i corre a càrrec de la Diputació de Barcelona.

Al mateix temps, cal ressaltar que aquesta reparació de la carretera ve precedida anteriorment per la reposició de senyalització horitzontal, neteja de vorals prop d´aquesta via de comunicació i reforçament puntual de llocs on l´asfalt estava malmès per després fer la capa de rodadura.

Aprofitant que les màquines d´asfaltar estan ubicades en aquest indret, s´instal·laran dues plataformes reductores a la Ronda de Dalt del nucli de Dosrius, per tal de reduir la velocitat dels vehicles i així millorar la seguretat dels vianants.

Josep Jo i Munné
Alcalde
Dosrius, 8 d´octubre de 2002

Peu de fotografia: Les màquines asfaltant a la corba de ca l´Estapé.