Referent d’Ocupació Juvenil

El Programa Referent d’Ocupació Juvenil és una iniciativa promoguda pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Ensenyament i la Direcció General de Joventut i està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Continuar llegint

Té com a objectiu facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional mitjançant el treball en xarxa i transversal entre els diferents dispositius que treballen amb persones joves, per tal d’oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cadascú, mitjançant l’establiment d’unes unitats especialitzades en el territori.

a qui s’adreça

A persones joves d’entre 16 i 29 anys residents a la comarca del Maresme, que necessitin suport, orientació i acompanyament per la continuïtat formativa i/o la transició al món laboral.

en què consisteix

  • Atenció directa a joves: 

    – Disposaràs d’una atenció personalitzada per part de la Tècnica Referent d’Ocupació Juvenil per informar-te sobre l’oferta formativa existent, facilitant-ne les eines i recursos necessaris per la preparació i accés a la recerca activa de feina i/o altres interessos que puguin ser del teu interès.

    – Les accions d’informació, orientació i acompanyament podran constar d’una única sessió de caire informatiu o d’un procés més ampli format per diferents sessions en funció de la teva situació personal.

    – Les actuacions poden ser individuals o grupals depenent dels objectius que es vulguin assolir i dels continguts que siguin necessaris treballar (aproximació al context laboral, motivacions i interessos professionals, mercat de treball i ocupacions, informació sobre estudis, recerca de feina, etc).

apunta-t’hi

Si t’interessa, demana cita prèvia per rebre informació i assessorament individualitzat per part de la tècnica referent del programa omplint el següent formulari.

Responsables tècniques: Verònica Pérez Responsable politica: Laura Martínez
CONTACTE:
Verònica Pérez: referentocupaciojuvenil@ccmaresme.cat
WhatsApp: 674011.473

Per accedir a alguna acció formativa i d’orientació, cal que siguis beneficiari/a de la GARANTIA JUVENIL. Informa’t dels requisits per accedir-hi aquí.

ESPAI PER A PROFESSIONALS

Oferir formació

Si oferiu accions formatives, d’orientació i/o acompanyament a joves, envieu-nos la informació en AQUEST FORMULARI i en farem difusió