Calella

Descripció:

A l’Àrea de Joventut treballem pels joves de Calella oferint-vos serveis i informació sobre aquells temes que us interessen i preocupen.

S’ofereix informació i assessorament en:

ORIENTACIÓ LABORAL Accions individuals i grupals per acompanyar-vos en el procés d’anàlisi i presa de decisions del vostre itinerari formatiu i/o laboral. Gestió d’ofertes de la XALOC (Xarxa Local d’Ocupació). Informació i assessorament sobre programes i projectes d’inserció laboral (Garantia Juvenil, Fem Ocupació per Joves, Joves per l’Ocupació, etc.).

ASSESSORAMENT EN MOBILITAT INTERNACIONAL Informació, orientació i assessorament sobre les opcions que teniu al vostre abast per fer una estada en un altre país. Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves. Butlletí mensual de Mobilitat Internacional Jove, perquè pugueu disposar de forma periòdica de notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en un altre país.

FORMACIÓ Organització de cursos d’educació en el lleure i idiomes. Programació de xerrades informatives i tallers puntuals.

HABITATGE Concessió de subvencions per al pagament del lloguer. Coordinació amb l’Oficina Local d’Habitatge.

ACTIVITATS D’OCI I LLEURE Organització de les Barraques i el concert jove de la Festa Major petita. Programació de tallers, concursos i activitats artístiques i culturals.

SALUT Tallers als centres de secundària sobre sexualitat, alimentació, addiccions i hàbits esportius. Informació sobre temes relacionats amb el consum de tòxics i addiccions, salut sexual, emocional i alimentació.

Tipus de recurs PIJ Territori d’actuació / Municipi Calella Ubicació Fàbrica Llobet i Guri Adreça postal

C/ Sant Jaume, 339
08370 Calella

Telèfon 93 766 44 34 i 663 34 87 17 (wats) Adreça electrònica aj035.joventut@calella.cat Web http://joventut.calella.cat/ Horari De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 h Documents