Canelons de bolets i ànec amb beixamel de safrà

Descripció Aquest plat el podeu harmonitzar amb Serralada de Marina 93 ceps 2009, celler Altrabanda Ingredients

Per a 4 persones:
8 plaques de lassanya ja cuita
2 confits d’ànec
150 g de bolets (frescos o de llauna)
1 ceba
Oli c’oliva
Parmesà ratllat

Per a la beixamel de safrà:
Safrà
1 cullerada de mantega ben plena.
1 i 1/2 cullerada de farina blanca
2 gots de llet

Elaboració

Posem les plaques en recull en aigua calenta, aproximadament durant 20 minuts.
Retirem la carn del confit i la reservem. Tallem la ceba ben fina i la posem a foc baix junt amb l’oli d’oliva fins que estigui confitada.
Saltem els bolets si són frescos o els escorrem si són de llauna.
Barregem la carn d’ànec, els bolets i la ceba i ho piquem ben fi amb l’ajuda d’un bon ganivet.

Per a fer la beixamel, posem la mantega a desfer en una olla. Seguidament, hi incorporem la farina i fem una pasteta. Mullem amb la llet a poc a poc i l’anem remenant amb les barretes, fins a obtenir la textura adequada (hi podem afegir més llet si està massa espessa).

Finalment, hi incorporem les branques de safrà i ho salpebrem.
En una safata de forn, posem un xic de beixamel, els canelons, més beixamel i el formatge.
Gratinem al forn 5 minuts i ho servim ben calent.

Restaurant

Can Feliu
VILASSAR DE DALT

Productes Bolets i cargols