Canet m’agrada!

Aquest és el títol d´una interessant iniciativa conjunta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Canet, els venedors de la Plaça del Mercat, el Grup Excursionista Canet, Artenac –artesans de Canet-, la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner i la regidoria de Turisme de l´Ajuntament.


Ahir dimarts 29 d´octubre, se´n va fer la presentació als comerciants i botiguers del municipi, a la Sala d´Actes de l´Escola de Teixits de Punt.

Es tracta d´una campanya que pretén difondre la riquesa cultural i l´atractiu que té l´obra de Lluís Domènech i Montaner entre els mateixos canetencs i alhora vincular aquesta acció amb una estratègia que permetrà conèixer els establiments comercials de la vila tot recollint les fotografies que en forma de cromos permetran completar l´àlbum familiar de la població: Canet m´agrada!

Tots els ciutadans que facin la col·lecció participaran en un sorteig final de premis consistents en vals de compra que podran bescanviar a les botigues participants.

Organitzadors i botiguers van coincidir a la trobada d´ahir a valorar l´alta qualitat del producte i la importància que tindrà alhora de donar a conèixer Canet de Mar d´una manera amena i entretinguda, esdevenint aquest àlbum un premi per si sol.

Canet de Mar, 30 d´octubre de 2002