Comença a construir-se una nova rotonda a la carretera de Vilassar de Dalt

La Diputació de Barcelona, conjuntament amb l’Ajuntament de Premià de Mar, ha iniciat la construcció d’una rotonda de distribució de trànsit a la carretera de Vilassar de Dalt a l’alçada de la plaça de Calasparra/TorrentFontsana. Els motius que han portat a la construcció d’aquesta rotonda són bàsicament de seguretat.


En aquella zona hi ha un important canvi de rasant que ha estat motiu d’accidents de trànsit. La construcció de la rotonda permetrà regular la velocitat de circulació en aquell punt i facilitar l’accés al Barri Cotet i Horta Farrerons -pel Torrent Fontsana- a la zona centre de la vila -pel carrer de la Mercè- i al Pavelló d’Esports pel Camí del Mig. En aquell punt coincideixen tres carrers a més dels dos carrils de la carretera de Vilassar de Dalt. De la mateixa manera està previst reubicar, després de les obres i en funció de l’ús que es faci de l’entrada al Barri Cotet per la rotonda, els semàfors d’accés a aquest barri perquè siguin més efectius.

El cost de l’obra és de 102.034EUR dels quals la Diputació posarà un 51% del total mentre l’Ajuntament de Premià de Mar finança l’obra amb el 49% restant. La rotonda contempla la realització d’una zona verda al mig de la mateixa.

L’obra la realitzada l’empresa premianenca Paviments Martí i té un termini d’execució previst de sis mesos.

Aquesta rotonda és la primera de les dues que la Diputació i l’Ajuntament planegen a les carreteres que comuniquen Premià de Mar amb Premià de Dalt i Vilassar de Dalt i que són competència de l’ens provincial. La segona rotonda prevista, se situaria a la carretera de Premià de Dalt, a l’alçada del Camí del Mig i està en fase d’estudi dins de la renovació del Pla General de Premià de Mar que es realitza durant aquest any.

Servei de Premsa: 93 741 74 28 / 74 12. 659 59 24 53 cruzcj@diba.es