Comença la segona edició del programa de formació per als comerciants de Cerdanyola i Rocafonda de Mataró

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) posa en marxa avui, dilluns 15 d’abril, la segona edició del programa de formació i consultoria adreçat als comerciants de Cerdanyola i Rocafonda.

Les classes tindran lloc el 15, 16, 18, 22, 23 i 25 d’abril, de 14 a16 hores, al Centre Cívic de Cerdanyola, i, de 20,30 a 22,30 hores al Centre Cívic de Rocafonda.


Aquest programa forma part del Pla de Dinamització del comerç de barri iniciat al maig de 2001 i el seu objectiu és oferir als comerciants una diagnosi del seu comerç i definir les línies d’actuació per renovar-se i adaptar-se als nous formats de consum i d’entorn urbà.

D’ALEPH ha estat l’empresa guanyadora del concurs per impartir la formació i dur a terme les posteriors diagnosis de cada comerç.

Aquest programa s’estructura en dos mòduls amb els següents continguts:

˙ Sessions conjuntes:
tindran una durada de 12 hores i s’impartiran conceptes de merchandising, gestió del punt de venda, gestió del negoci i entorn comercial i urbà.

˙ Sessions individualitzades o assessoraments personals:
d’una durada de 5 hores, on s’aplicaran al comerç, sota la tutoria del formador, els conceptes adquirits al llarg del procés formatiu amb l’objectiu d’oferir una diagnosi de l’establiment i definir línies d’actuació.

Un cop finalitzat aquest programa, els comerciants que vulguin reformar els seus establiments podran gaudir d’uns serveis financers especials oferts especialment a aquest col˙lectiu per part cinc entitats bancàries de Mataró.

A més, rebran tota la informació necessària sobre els ajuts que tenen a la seva disposició oferts per diferents ens i institucions públiques.