Confitura de tomàquet amb mató i fruits secs

Descripció

Recepta facilitada pel restaurant Sumac de Palafolls

Aquest plat el podeu harmonitzar amb el Cava Cuvée Dessert Dolç, varietat Pinot Noir del celler Parxet (Tiana), DO Cava

Ingredients

Per a la confitura:
1 kg de tomàquet pera
500 g de sucre
pell d’una llimona
canyella

Altres ingredients:
mató
fruits secs (nous, avellanes, ametlles, festucs, etc.)

Elaboració

Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne totes les granes.

Poseu el tomàquet en un perol amb el sucre, la pell de llimona i la canyella.

Arrenqueu el foc i coeu-ho durant 4 hores aproximadament, a foc lent

Muntatge del plat:

Poseu un motlle al centre del plat i ompliu-lo amb mató. A sobre afegiu-hi la confitura de tomàquet i decoreu el plat amb fruits secs torradets al forn.

Restaurant

Sumac de PALAFOLLS

Productes Amanides i plats freds