Cor de carxofa confitat farcit de rovellons amb una beixamenl de ceps

Descripció Aquest plat el podeu harmonitzar amb Blanc Pansa Blanca Muscat 2010, celler Can Roda (DO Alella) Ingredients

Per a 4 persones:
8 cors de carxofa
100 cl d’oli d’oliva
2 peces d’all
1 fulla de llorer
200 g. de rovellons
80 g. de mantega
40 g. de farina
100 g de llet
2 g. de pols de ceps
sal
pebre
nou moscada

Elaboració

Posem els cors de carxofa a confitar amb l’oli d’oliva, els alls aixafats i la fulla de llorer a temperatura baixa fins que els cors estiguin tous i tendres. Retirem les carxofes de l’oli i, amb el mateix oli, saltem els rovellons tallats en bocinets, poc i ràpid.
Fem una beixamel normal amb mantega, farina i llet, una mica de sal, pebre, nou moscada i la pols de ceps.
Farcim les carxofes amb els rovellons saltats i les cobrim amb la beixamel de ceps. Ho posem al forn i a gratinar.

Restaurant

Gastrobar Grana
CALELLA

Productes Bolets i cargols