Cursos, tallers i seminaris

 
Curs d’atenció a la ciutadania. Nivell II. Claus per a una adequada recepció de les persones nouvingudes , curs de 20 hores adreçat a professionals dels diferents serveis que donen informació directa als ciutadans que demanen atenció directa a l’administració local i que hagin cursat el nivell 1. Se celebrarà els dies 4, 11 i 13 de desembre.
– 
Curs. Taller de mediació de conflictes. Primer Nivell . Taller de 20 hores adreçat a personal municipal amb contacte directe amb els ciutadans i ciutadanes. Se celebrarà els dies 18, 23, 25, 30 d’octubre i 6 de novembre.

Curs: Inserció social i laboral de la dona nouvinguda. Eines i estratègies des d’una perspectiva de gènere i interculturalitat
. Tindrà lloc els dies 15, 17 i 20 de novembre de 10:00h a 14:00h. al Centre Cívic Pla d’en Boet (C/ Juan Sebastián Elcano de Mataró).
– 
Curs. Taller de mediació de conflcites. Segon Nivell . Taller de 20 hores adreçat a personal municipal amb contacte directe amb els ciutadans i ciutadanes i que hagi cursat el primer nivell. Se celebrarà els dies 13, 15, 20, 22 i 27 de novembre.
– 
Els plans integrals de ciutadania: elements per afavorir la cohesió social, la convivència ciutadana i el civisme , seminari de 15 hores adreçat a tècnics i polítics municipals. Tindrà lloc els dies 7, 9 i 14 de novembre a la seu del Consell Comarcal del Maresme (plaça Miquel Biada, 1 de Mataró)