Daimiel torna a visitar Vilassar de Mar i representa “La Rosa del Azafrán”

Els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny Vilassar de Mar celebrarà les segones jornades d’agermanament amb Daimiel. Una comitiva formada per 120 daimieleños amb el seu alcalde al capdavant, José Manuel Díaz Salazar, visitaran el municipi vilassarenc per continuar amb els actes de coneixement mutu iniciat el passat mes de juny amb l’acte oficial d’agermanament que va tenir lloc a Vilassar. Hem de recordar que els intercanvis van seguir amb la visita d’una delegació de Vilassar de Mar a Daimiel el mes de setembre.
Enguany, la comissió d’agermanament amb Daimiel ha preparat unes jornades que comptaran amb actuacions de ball i degustació de menjar típic manxec a càrrec de la Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar y Comarca i una cantada d’havaneres i rom cremat a càrrec de l’AVAL (Associació Vilassanesa d’Activitats de Lleure). El plat fort d’aquestes II jornades d’agermanament serà la representació de la sarsuela “La Rosa del Azafrán” un proyecto cultural de zarzuela en Daimiel, original de Federico Romero i Guillermo Fernández Shaw, que compta amb la participació de la banda municipal de música de Daimiel, la Coral Municipal Molto Vivace i 23 actors daimileños amateurs sota la direcció de César Alcázar. Les entrades anticipades es poden adquirir a l’Ajuntament, centres cívics i a la Asociación de daimieleños de Vilassar de Mar y Comarca. El preu és de 3 euros.

PROGRAMACIÓ D’ACTES DINS DE LES II JORNADES D’AGERMANAMENT:
Divendres 31 maig
20h, festa amb actuació del grup de ball de la Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar y Comarca. Degustació de menjar típic manxec. Plaça Carlos Trias.
Dissabte 1 de juny
18.30h, Sarsuela “La Rosa del Azafrán” Proyecto Cultural de zarzuela en Daimiel. Pavelló Municipal d’Esports Paco Martín. Entrades: 3 euros i es poden adquirir a la Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar y Comarca, Ajuntament i centres cívics de Vilassar de Mar.
23h, cantada d’havaneres i rom cremat. CEIP Vaixell Burriac.
Diumenge, 2 de juny
Retorn de la comitiva a Daimiel