Dijous, acte públic per informar de les obres de la Riera d’Arenys de Mar

L’acte informatiu sobre l’acabament del tram final de la Riera, tindrà lloc el proper dijous 28 de febrer a 2/4 de 9 del vespre a l’edifici Calisay, on s’explicarà el desenvolupament de les obres de pas sota la carretera Nacional II i la via del tren de la riera, així com tot el dispositiu previst pel que fa a circulació i plannig d’obres.


A l’acte hi intervindran:

-JUAN ANTONIO ESTÉVEZ Director facultatiu de l’obra (Payma-Cotas)
-ALFREDO NAVAZ, cap del Departament d’Infraestructures singulars i concertades de l’Agència Catalana de l’Aigua
-GUILLEM PEÑUELAS Director de l’Àrea Tècnica de l’Agència Catalana de l’Aigua
-VICENÇ MARTÍ Regidor d’Urbanisme
-JOAQUIM PONSARNAU Alcalde d’Arenys de Mar

A més hi seran presents també els cap de les diferents àrees de l’Ajuntament, tant a nivell polític com tècnic que podran donar també resposta a les qüestions concretes que puguin plantejar els assistents a l’acte. Parlem de la Policia Local, els Serveis Tècnics Municipals, les regidories de Governació, Urbanisme, Promoció Econòmica, Serveis, o informació entre d’altres vinculades al projecte d’obres.

RECORDATORI

Recordar que des de dilluns,el servei de Correus està repartint a tots els domicilis arenyencs el tríptic que ha editat l’Ajuntament d’Arenys de Mar, que informa a tots els convilatans de les principals afectacions de circulació per les obres al tram final de la Riera.

Aquesta setmana, s’està treballant en la construcció de l’espigó, a la vessant de mar, i es preveu que en el decurs de la setmana entrant, ja es talli l’accés des de la Riera a la Nacional II de forma intermitent, per començar la part forta de l’obra. En aquest moment es quan es produïran les principals afectacions de trànsit. En paral·lel, s’està treballant en la col·locació de la senyalització semafòrica i vertical a tots els indrets que s’hi ubiquen.

A la part interior del tríptic hi trobem el mapa d’Arenys de Mar, amb els sentits de circulació previstos. En els laterals del tríptic s’informa de les obres, de com evitar la congestió viària de la riera, i de com circular per Arenys.

Trobareu tota aquesta informació a la portada de la web.
Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria d’Informació

21 de Febrer de 2002