Dissabte arriba a Premià de Dalt una nova projecció de cinema jove, “Pearl Harbor”

La projecció de la pel·lícula, gratuïta, es farà a Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88) a les 21 hores del dissabte 23 de febrer, en el marc de les Nits Joves, la programació que organitzen la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Premià de Dalt, La Fletxa Punt d’Informació Juvenil, amb el suport de la Societat Cultural Sant Jaume, tots els dissabtes de cada mes.


Aquest és l’acte que tanca el mes de febrer. Les Nits Joves es renoven cada tres mesos, i són una actuació pionera a tot Catalunya. Rol, internet, cinema, concerts, tarda de consoles i videojocs són alguns dels actes que han tingut lloc aquest mes. Al març s’ha programat una nit d’internet, una de teatre, una projecció de cinema jove, concretament Torrente 2, rol en viu i el Divertit Jove, amb una nit de cinema i una altra d’aventures.

L’Ajuntament edita un díptic trimestral amb la programació de les Nits Joves, i el distribueix entre els veïns del municipi. Tot i així, els joves que ho desitgin poden rebre la informació de les Nits Joves a través del mòbil, cada setmana. Només s’han de posar en contacte amb La Fletxa, el Punt d’Informació Juvenil de Premià de Dalt.




NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 93 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net