Dissabte s’inaugura a Arenys de Mar l’exposició de fotografies del Carnaval

Diumenge, la darrera Calitarda
Recordant el Carnaval


Aquest cap de setmana, la sala d’exposcions del Calisay acollirà l’exposició de fotografies del Carnaval 2002. En total s’han presentat una seixantena de treballs.
L’exposició es podrà veure aquest dissabte i diumenge i el proper. L’horari de visites als matins es de 12 a 2 del migdia, i les tardes de 6 a 9 de la nit. El lliurament de premis i el veredicte del concurs es farà aquest diumenge a la una del migdia.


I diumenge la darrera Calitarda, accessible per a tots els nens i nenes sords de la comarca

La CIa. Teia Moner presentarà l’espectacle SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU. Durant aquesta actuació hi haurà un intèrpret de llenguatge de signes per a nens sords.

Un clàssic universal divertit, amb cançons, màgia i uns titelles espectaculars. La història és presentada per Puck, el follet. Aquest és el motor, i alhora un espectador privilegiat de tots els equívocs. Ell serà qui ens mostrarà la vida del Bosc de les Fades: els déus, els esperits, les plantes màgiques i les múltiples històries d’amor, desig i gelosia que succeiran aquesta nit de lluna plena, però també ens recordarà que a les nits d’estiu hem d’anar en compte, perquè de vegades els somnis es fan realitat.

Recordeu que les Calitardes, son organitzades conjuntament per la Regidoria de Cultura i l’Agrupament Escola Flos i Calcat, El Cau Sant Francesc d’Esplai i Muntanyisme, i el Floc Centre d’Esplai, amb l’Apansce, l’Associació de pares de nens sords de Catalunya.

Aquesta es la darrera de les Calitardes, que com sempre, engegarà a les cinc de la tarda amb activitats de lleure, jocs i tallers, per donar pas a les sis de la tarda a l’espectacle de titelles de la Teia Monner. El preu d’entrada es de 2 euros.

Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura

12 de Març de 2002