Diumenge,24 de març, s’estrenarà el Mercat Municipal de Dosrius

L’inici del mercat municipal a Dosrius ja té els dies comptats. Ja s’ha fet tot el procediment administratiu per part de l’Ajuntament, i s’ha signat el conveni amb el Gremi de Marxants de la Província de Barcelona, que serà qui ho ha de gestionar.


L’emplaçament d’aquest servei tan esperat serà a la Carretera que va de Dosrius a Canyamars, en el tram comprès entre el Safareig del Comú i la cruïlla del Vichi. Ja tenim tots els permisos de les administracions implicades: Diputació de Barcelona i Servei Català de Trànsit.

L’objectiu d’aquest servei va més enllà que el de ser un lloc per anar a fer la compra. Ha de ser un esdeveniment de cohesió social, ja que el dia en què es realitza, un diumenge al matí, també ha de servir d’esbarjo, de distracció, de comunicació amb els veïns, de lloc per passejar-hi, etc. Per aquest motiu, després de moltes deliberacions s’ha ubicat el mercat en aquest indret, perquè pensem que per a tots plegats és el més adequat, vistos els objectius de l’Ajuntament i necessitats dels marxants o “paradistes”.

L’inici, si no surt cap entrebanc, serà el diumenge 24 de març i, així consecutivament, cada diumenge podrem gaudir de tots els avantatges del servei del mercat


L’Alcalde Sr. Josep Jo i el president del gremi Sr. Paco Vega

Dosrius 1 de Març de 2002