Donació de sang a l’Ajuntament de Canet de Mar

El dilluns 11 de novembre, de 10 a 14 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Canet de Mar, s’hi desplaçarà una unitat de Creu Roja per extreure sang als treballadors i treballadores municipals que s’han acollit a la petició feta des de la regidoria de Sanitat.


La resposta del personal de l’Ajuntament ha estat, com diu la regidora Ibis Puig, molt satisfactòria, ja que figuren a les llistes de donants de sang prop d’una trentena de treballadors.

La regidora ha agraït, en nom de tot l’equip de govern, l’acollida d’aquesta iniciativa i espera que el dilluns els equips de Creu Roja desplaçats a Canet, facin una excel.lent recollida per als bancs de sang dels hospitals.

Però aquesta crida no es limita tan sols als treballadors de l’Ajuntament, sinó que s’estén a tots els canetencs i canetenques que vulguin donar sang.

Per això, els dies 16 i 17 de novembre a la seu de la Creu Roja a Canet (carrer Gram, 1), tothom que tingui entre 18 i 65 anys, pesi 50 quilos o més i estigui bé de salut, hi pot anar a donar sang de 17 a 20.30 hores.