El casal d’avis del Parc farà el primer intercanvi de gent gran amb la ciutat agermanada de Créteil

Avui dimecres, 9 d´octubre, l´alcalde, Manuel Mas, ha rebut els membres de l´Associació del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró que el proper dilluns 14 d´octubre viatjaran a la ciutat agermanada de Créteil, coincidint amb la setmana blava que se celebra en aquesta ciutat dedicada a la gent gran.


Una vintena d´integrants del casal seran els que marxaran el proper dilluns fins al dia 20 d´octubre. En la seva estada a Créteil s´han previst diferents activitats com un fòrum a l´Ajuntament francès per parlar de la gent gran, una trobada amb una residència de la tercera edat i amb l´Associació de la Gent Gran “Calme” per intercanviar punts de vista sobre l´organització i la vida associativa.

A més, també els mataronins visitaran París i el dissabte 19 assistiran a un còctel de cloenda de la setmana blava de la gent gran amb l´alcalde de Créteil.

Fins ara s´havien fet intercanvis amb la ciutat de Créteil de caire cultural o esportiu però aquesta és la primera vegada que un grup de gent gran forma part d´aquest tipus d´iniciatives.

Està previst que l´abril de l´any vinent Mataró sigui l´amfitriona d´aquesta activitat i rebi els membres de l´associació de la tercera edat de la ciutat francesa.