El CCM envia als ajuntaments el model de formulari a emplenar pels pagesos afectats pel temporal per valorar els danys i poder accedir a possibles línies d’ajut econòmic

El Consell Comarcal del Maresme col·labora amb el Departament d’Agricultura de la Generalitat i amb els pagesos afectats pel temporal del passat cap de setmana en la recollida de dades sobre els danys que va provocar el temporal de pluja i vent a les collites i a les estructures de les explotacions agràries del Maresme.
Aquesta tarda el CCM ha fet arribar als ajuntaments de la comarca el model de formulari que els afectats han d’emplenar a fi i efecte de valorar la quantia econòmica de les pèrdues que els hi va ocasionar el vent i poder així accedir a possibles subvencions o ajuts econòmics. Per tant els afectats es poden adreçar al seu ajuntament per aconseguir còpia del formulari. També el poden demanar al Consell Comarcal del Maresme o a l’Oficina Comarcal del departament d’Agricultura. Els interessats poden fer arribar el formulari emplenat directament a l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat (Mercat de la Flor) o bé al Consell Comarcal del Maresme. Per tal d’agilitar les gestions és convenient que es lliuri la documentació el més ràpid possible (aquest divendres, 16 de novembre o a principis de la setmana vinent). D’altra banda, el Consell Comarcal del Maresme ha convocat un Consell d’Alcaldes extraordinari per al proper dimarts, 20 de novembre, per tal de valorar els danys ocasionats pel temporal als diferents municipis de la comarca i acordar possibles accions a realitzar. La reunió es farà a les 17:00h. a la seu del CCM. Pel que fa al lliurament de certificacions amb la velocitat assolida pel vent el passat cap de setmana. Quinze ciutadans s’han posat avui en contacte amb el Consell Comarcal per assabentar-se dels tràmits a realitzar i 7 d’ells ja han fet arribar al CCM la documentació necessària. Els ciutadans que s’hi han mostrat interessats són veïns d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Mataró, Alella, Cabrera de Mar, Canet de Mar i Pineda de Mar.