El centre s’omple aquest cap de setmana de música i ball amb motiu del Dia Internacional de la Dansa

Aquest cap de setmana, 27 i 28 d’abril, el centre de Mataró s’omplirà de música i ball, donat que la plaça Santa Anna, la plaça de Santa Maria i la de l’Ajuntament acolliran diverses actuacions organitzades amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.

Els actes estan organitzats per les entitats que hi intervenen i compten amb el suport del Patronat Municipal de Cultura.

Dissabte 27 d’abril, a partir de les 18 hores.

-A la plaça de l’Ajuntament actuaran les acadèmies de dansa de la ciutat: Centre de Dansa Enriqueta Alum, Escola de Dansa Gemma Bartra, Escola de dansa Roser Casanovas, Escola de dansa Dúnia, i Foment Mataroní.

-A la plaça Santa Anna hi haurà balls protagonitzats per la Casa d’Andalusia, el Círculo Flamenco, la peña Al Andalus, la Hemandad La Armonia, Sabor Andaluz.

-I a la plaça de Santa María: l’agrupació sarnaista Santa Anna, l’associació cultural Els Planells, i les colles sardanistes Repuntejant i Entitat Folklòrica Catalana de Mataró.

Dissabte 27 d’abril, a les 22 hores.

-A la plaça de l’Ajuntament: exhibició de balls de saló i country a càrrec del Centre de Dansa Enriqueta Alum i ball per a tothom.

Diumenge 28 d’abril, a les 19 hores.

-A la plaça Santa Anna: ball de salsa amb l’orquestra Unión Habanera i la col˙laboració del professor de salsa Rodolfo. Aquest acte l’organitza les associacions de veïns de Peramàs-Esmandies i Mataró Centre amb el suport de Caixa Laietana i el Patronat Municipal de Cultura.