El Consell Comarcal del Maresme reparteix per Sant Jordi 25.000 punts de llibre per fomentar la recollida selectiva

El Consell Comarcal del Maresme ha editat 25.000 punts de llibre per recordar als ciutadans com s’ha de fer la recollida selectiva del vidre, del paper i cartró i dels envasos i embalatges lleugers (plàstics, brics, llaunes). La iniciativa forma part de la campanya  
Tria! Maresme+net , que l’administració comarcal porta a terme des del passat febrer amb l’objectiu de millorar els hàbits de selecció dels residus de la població de la comarca.
Els punts de llibre s’han distribuït a les escoles de primària i a bona part de les llibreries i les parades de venda de llibres i roses de la comarca, aprofitant la Diada de Sant Jordi. El seu disseny recorda el lema de la campanya i també hi apareix en “Pinxu”, un eriçó que és la mascota utilitzada pel CCM en anteriors activitats de promoció de la recollida selectiva. La campanya Tria! Maresme+net, que té una dotació de 90.000 €, preveu realitzar diferents accions de difusió i dinamització fins el febrer del 2003. Un total de 27 municipis on el CCM té assignades les competències sobre la recollida selectiva del vidre, el paper i cartró i els envasos i embaltges lleugers -tots menys Mataró, Tiana i Montgat- estan convidats a participar-hi. Durant el mes de maig, amb la col·laboració dels ajuntaments, arribarà a les llars un díptic explicatiu sobre la campanya. El díptic explica quin tipus de residu s’ha de dipositar als contenidors groc, verd i blau i anima els veïns a fer correctament la tria de la brossa.