El Conseller d’Interior visita dissabte Canet de Mar

L’Hble. Sr.Xavier Pomés, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya visita aquest dissabte la Comissaria de la Policia Local de Canet, després de no haver-ho pogut fer el novembre passat, quan aquesta va ser inaugurada.


El 24 de novembre de 2001, va quedar inaugurada oficialment la Comissaria de la Policia Local de Canet, situada a l’antic escorxador del municipi, al carrer Drassanes del Pla, tocant la carretera nacional.

L’acte havia d’estar presidit pel conseller d’Interior, Xavier Pomés. Però la nit abans de venir a Canet, un atemptat contra un erzaintza al País Basc va fer que el conseller no pogués visitar-nos i hagués de marxar cap a Euskadi.

Ara, uns mesos després, el conseller ha volgut realitzar la visita pendent i per això, aquest dissabte 2 de març serà a Canet.

A les 12 del migdia, acompanyat de l’alcaldessa Ibis Puig i de la resta de regidors de l’equip de govern, Xavier Pomés saludarà els membres de la Policia Local i veurà les noves instal.lacions d’aquest cos a Canet de Mar.
Canet de Mar, 26 de febrer de 2002