El Consorci de Promoció Turística participa a Agrotur per convidar els catalans a conèixer els atractius rurals del Maresme

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme torna a participar a Agrotur per difondre entre els visitants d´aquest certamen firal, que se celebra a Cornellà del 8 al 10 de novembre, els atractius de la comarca en quant a turisme rural. Els visitants que s´acostin a l´estand del Consorci podran comprovar que el Maresme no és només destí vacacional durant els mesos d´estiu, sinó que compta amb una àmplia oferta que la fa atractiva per al turisme durant tot l´any.
Parcs Naturals, itineraris per poblacions de l´interior de la comarca, rutes de senderisme, gastronomia pròpia, allotjaments a casa de pagès…Són alguns dels reclams que es presentaran a Agrotur per convidar els amants del turisme rural a conèixer la nostra comarca. El missatge que es vol transmetre des del Consorci de Turisme és que El Maresme és una comarca a descobrir per la seva riquesa patrimonial i mediambiental.
La participació a l´edició de l´any passat va superar amb escreix les expectatives del Consorci de Turisme que va exhaurir tot el material informatiu del que disposaven. Majoritàriament s´hi van acostar a l´estand del Maresme visitants procedents de l´àrea metropolitana de Barcelona que cercaven alternatives per a fer sortides de cap de setmana i un dels principals punts d´interès es van centrar en conèixer les rutes de senderisme que recorren el Parc Serralada Litoral i el Montnegre-Corredor. Aquest any a l´oferta de rutes de senderisme s´han incorporat nous itineraris pels termes municipals de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Palafolls i Tordera.