El curs d´educació viària es clou a Vilassar de Mar amb una gran festa

 

525 alumnes de segon, quart i sisè de primària de les escoles de Vilassar de Mar han celebrat aquest matí amb una gran festa a la pista annexa del pavelló municipal d´Esports la cloenda del curs d´educació viària que ha impartit la Policia Local.

En el transcurs de la festa els nens i nenes han aplaudit i cantat el nom d´un del policies que porta més anys involucrat en l´educació viària a les escoles, Joan Francesc. Aquest policia ja fa 14 anys que es fa càrrec de les classes d´educació viària. Joan Francesc ha explicat que és una satisfacció veure reconeguda la seva feina pels propis alumnes.


Enguany al curs d´educació viària a les escoles s´ha fet a part de les classes teòriques a l´aula, una visita a les dependències policials i per als de quart i sisè de primària pràctiques amb karts.

A l´acte de cloenda han assistit l´alcalde de Vilassar de Mar, Pere Almera, el regidor de Governació, Joan Pera i el regidor d´ensenyament, Xavier Vilella. L´alcalde ha remarcat la importància que té per l´Ajuntament continuar i seguir treballant cada any augmentant el nivell d´aquests cursos d´educació viària a les escoles i sobretot ha demanat als alumnes que no s´oblidin del que han après.

Als alumnes de sisè de primària se´ls ha fet el lliurament d´un diploma i als de segon i quart, d´un carnet de conduir especial. La festa ha continuat durant el matí amb l´espectacle d´un grup d´animació infantil.

Imatge de la festa: 
Cliqueu aquí