El govern d’Arenys de mar aprova un pla d’habitatge p´´ublic al Pla dels Frares

Arenys podrà oferir 72 habitatges socials als seus convilatans més joves, amb la construcció de pisos de lloguer al Pla dels Frares que podrian estar enllestits d’aquí a un parell d’anys.


El Ple va aprovar aquest dimecres la modificació urbanística que permetrà aixecar els pisos de lloguer a preu econòmic al pla dels Frares, en un solar que cedeix la comunitat caputxina arenyenca.

El Ple va aprovar també el conveni que han de signar l’Ajuntament d’Arenys de Mar i la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge per portar a terme l’actuació d’habitatges de protecció oficial. El nombre d’habitatges que s’hi construiran serà de 72, que es dibuixen d’aquesta manera: 32 habitatges de lloguer per a joves de 1 dormitori destinats a 1 o 2 habitants, 16 habitatges de lloguer per a joves, de 2 dormitoris destinats a 2 o 3 habitants i 24 habitatges de 3 dormitoris o 2 dormitoris grans destinats a 3 o 4 habitants, a més de locals a la part baixa i aparcaments en garatge i exteriors.

La promoció dels nous habitatges, serà qualificada com d’habitatges de promoció pública, i s’adjudicaran en règim de lloguer i seran destinats preferentment a joves. En la definició dels criteris d’adjudicació hi participarà l’Ajuntament d’Arenys i la Generalitat de Catalunya a través de la Secretaria General de la Joventut i la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge.

L’equip de govern (PSC-ERC-IC V), va agraïr l’altruïsme de la comunitat caputxina que ha cedit gratuïtament un solar al Pla dels Frares, que possibiliten fer realitat aquesta promoció d’habitatges socials.

Aquest va ser un dels temes destacats del Ple del mes de febrer que va tenir lloc aquest dimecres, però n’hi va haver d’altres:

-l’adjudicació de la concessió del servei públic de proveïment d’aigua potable a l’empresa Sorea que durà la gestió indirecta del servei per un període de 25 anys.

-L’Ajuntament d’Arenys també va aprovar la cessió dels terrenys per a la nova caserna dels Mossos d’Esquadra.

Podeu repassar l’ordre del dia i el resum dels temes que s’hi van tractar des d’aquí.

Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria d’Informació

28 de Febrer de 2002