El grup “L’Espina de la Sardina” apropa Gaudí als més menuts en l’Hora del Conte de Premià de Dalt

L’Assumpta Mercades i la Lídia Massó, és a dir, L’Espina de la Sardina, protagonitzen demà dijous 18 d’abril l’espai L’hora del conte que organitzen les biblioteques municipals de Premià de Dalt. La cita és a 2/4 de 6 de la tarda, a la Casa de Cultura Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88. Premià de Dalt).


Així, L’Espina de la Sardina explicaran tres històries a les nenes i nens a partir de 4 anys -El drac del Park Güell, La bruixa i els colors i Mira-t’ho com vulguis- que permeten conèixer la manera de crear i les tècniques que emprava Antoni Gaudí, i que apropa als més menuts l’art modern.

Els objectius d’aquesta representació són estimular la imaginació a través dels contes, conèixer l’obra de Gaudí d’una manera lúdica, i alhora treballar els colors d’una manera diferent, fixant-nos en les diferents tonalitats i les sensacions que ens desperten.
NOTA Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org