El IX Campionat Comarcal de Petanca ja té guanyadors i ho celebra amb una festa final de lliga i lliurament de guardons

Dijous, 30 de maig, al Camp Municipal de Petanca de Cerdanyola (Mataró)

El IX Campionat Comarcal de Petanca ja té guanyadors. A l´edició d´aquest any els 12 equips participants han jugat dues lligues. Dins del Grup A, l´equip que ha assolit la primera posició ha estat el “Parc Central A” de Mataró i al Grup B, el guanyador ha estat el Casal Les Mèlies de Pineda de Mar. L´entrega de guardons i la festa fi de lliga es farà demà, dijous, 30 de maig, al Camp Municipal de Petanca de Cerdanyola (Can Morros de Mataró).

La celebració començarà a les 10:00h amb la celebració de partits d´exhibició de petanca. A les 12:15h el Conseller Comarcal de Benestar Social, Fede Moraleda, lliurarà els trofeus als primers classificats i a tots els participants en aquest torneig. I a les 12:45h. Se servirà un refrigeri per gentilesa de l´Ajuntament de Mataró.

El Campionat Comarcal de Petanca està força arrelat dins dels casals i entitats de gent gran de la comarca. A l´edició d´aquest any hi han participat 12 equips amb un total de 180 jugadors i jugadores.

L´objectiu fonamental d´aquest torneig és fomentar entre la gent gran la pràctica de l´esport d´equip a l´aire lliure, així com promoure un espai de convivència i diversió entre els membres dels casals d´avis i associacions de gent gran del Maresme.