El museu de Premià de Dalt inaugura l’exposició “Les masies, passat i present”

El Museu de Premià de Dalt s’afegeix a la celebració del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, amb la inauguració d’una exposició fotogràfica, demà divendres 17 de maig, a les 19:30 hores, a la seva seu situada a Can Figueres, Riera de Sant Pere, 88, a Premià de Dalt.


L’exposició s’acompanya d’ itineraris urbans per tres de les masies més emblemàtiques de la vila, Can Riera-Ca la Maria Puig el 31 de maig, Can Botey o Can Casa d’Enllà el 5 de juliol, i Can Cisa el 12 de juliol. Després de la vista a cada mais, hi haurà un sopar a diversos restaurants del municipi.

Les masies de Premià de Dalt s’aixequen en el territori com a magnífics testimonis de la riquesa agrícola de la vila, esdevenint un conjunt patrimonial bàsic de la vila. L’amabilitat dels seus propietaris donarà als visitants una oportunitat única de conèixer part dels origens de Premià de Dalt.


INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ
“Les Masies, passat i present”
Divendres, 17 de maig, a les 19:30 hores
Museu de Premià de Dalt (Riera de Sant Pre, 88. Premià de Dalt)
Més informació:
web de l’ajuntament

NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org