El Museu Municipal de Premià de Dalt acull una mostra de la disfressa del Grup Carnestoltes sobre Gaudí

Fins el 5 de maig, el Museu Municipal de Premià de Dalt exposa una part de les disfresses de l’Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes d’enguany. L’exposició, titulada Mostra de Disfresses, es centra en la disfressa –Mar de pedra- que sobre Gaudí van lluir els membres de l’entitat durant el Carnaval 2002 i que es caracteritza per ser totalment artesanal. L’exposició mostra elements diferents de la disfressa dels Carnestoltes, bàsicament, algunes finestres i balcons de l’emblemàtica obra de Gaudí La Pedrera o Casa Milà. Cal recordar que Mar de pedra va guanyar els primers premis del Carnaval de Barcelona i de Premià de Mar i el cinquè lloc a Pineda.


La inauguració de l’exposició tindrà lloc demà divendres 15 de març a les 19 hores, al Museu Municipal de Premià deDalt. Seguidament es servirà un refrigeri.

Mostra de Disfresses
Del 15 de març al 5 de maig
Case de Cultura Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88)
De dimarts a dissabte, de 17 a 20 h
Dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h
Visites concertades 93 754 71 21 / 83 25NOTA
Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, o bé a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net