El Parc Central acull una exposició mòbil que ensenya a racionalitzar l’ús de les energies renovables

A partir del dilluns, 22 d’abril, i fins al diumenge, 28 d’abril, l’espai firal del nou Parc Central acull una Mostra d’Energies Renovables. Aquesta iniciativa, de la Diputació de Barcelona, compta amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació i de la regidoria de Ciutat Sostenible.


La mostra, que forma part del marc de treball de l’Agenda 21 de la regidoria de Ciutat Sostenible, està ubicada en un remolc que reprodueix l’aplicació de les energies solar i eòlica en un habitatge equipat amb els aparells i electrodomèstics més usuals, a partir d’aquí es pot observar l’ús racional i l’aprofitament d’aquestes energies.

La visita a la mostra incideix en la reflexió sobre la utilització que es fa dels recursos energètics i el seu impacte mediambiental. Permet observar les actituds i hàbits d’ús i consum i dóna els coneixements pràctics necessaris per consumir i usar l’energia d’una manera més eficient i més respectuosa amb el medi ambient

L’activitat està adreçada als alumnes de secundària, a les escoles d’adults i als programes de garantia social a més dels col˙lectius professionals o socials interessats en el tema.

Les visites, que es fan per grups d’un màxim de quinze persones i tenen una durada aproximada de 45 minuts, concentraran uns 350 alumnes de 13 centres diferents de la ciutat.

El públic en general podrà acudir a la Mostra d’Energies Renovables el dissabte, 27 d’abril, d’11 a 14 hores i de 16 a 18 hores, i el diumenge, 28 d’abril, d’11 a 14 hores.