El Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de Premià de Dalñt col.loca 64 persones en mig any

De gener a juny de 2002, el Servei d´Ocupació i Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Premià de Dalt ha aconseguit trobar feina a 64 persones i ha gestionat directament 111 ofertes de feina que havia rebut.

Aquestes dades ratifiquen l´èxit de l´àrea d´Ocupació d´aquest servei municipal que es troba al barri Santa Maria-Santa Anna-Tió, concretament, a la plaça Mil·lenari. Per mesos, el gener és en el que s´han rebut més ofertes, tot i que ha estat al maig quan s´ha trobat feina a més veïns.*


El regidor d´Ocupació i Promoció Econòmica, Manel Rodríguez (CiU), comenta que “les estadístiques del Servei sempre són positives. A més, l´equip de govern ha posat moltes expectatives en la construcció del quart polígon industrial del poble, La Suïssa, que el president de la Generalitat, Jordi Pujol, va inaugurar el passat 15 de juny”. I afegeix, “aquesta zona industrial del poble comportarà una important injecció econòmica, alhora que les indústries que s´hi instal·lin crearan nous llocs de treball, fet que beneficiarà aquest servei municipal”.

Pel que fa referència a l´àrea de Formació, ja han començat els dos cursos de Formació Ocupacional que la regidoria d´Ocupació i Promoció Econòmica havia sol·licitat al departament de Treball, el d´Ofimàtica –per a aturats majors de 25 anys- i el de Tècnic en Sistemes Microinformàtics -per a persones aturades menors de 25 anys-.

D´altra banda, aquest Servei Municipal també és l´impulsor de l´estudi extern sobre el comerç de Premià de Dalt que es va presentar als botiguers locals el passat 12 de juny. En aquella trobada també es va explicar què és un Pla de Dinamització Comercial i els avantatges que representa la creació d´una Associació de Botiguers pels comerciants. En aquest sentit, avui al migdia la regidoria d´Ocupació i Promoció Econòmica ha convocat els comerciants per a la signatura dels estatuts d´aquesta nova associació i de la seva acta fundacional.


*Veure gràfic a la pàgina següent.

GRÀFIC OFERTES REBUDES I PERSONES COL·LOCADES DURANT EL PRIMER SEMESTRE DEL 2002


MESOS OFERTES REBUDES COL·LOCACIONS
Gener 27 13
Febrer 21 13
Març 13 5
Abril 19 7
Maig 22 14
Juny 9 12
TOTAL 111 64NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org