El termini per presentar els treballs als Premis Literaris Alella 2008 finalitza el 15 de

La convocatòria inclou els certàmens de poesia a Maria Oleart, el de contes a Guida Alzina i el d'astronomia a Isidre Pòlit.

Text
Fins al 15 de juliol està obert el termini de presentació de treballs als Premis Literaris Alella 2008. El certamen de poesia Alella a Maria Oleart, que arriba a la XII edició, premia el millor recull de poemes, inèdit i en llengua catalana, amb la publicació de l'obra i una escultura. La Regidoria de Cultura anima els alellencs a presentar les seves obres a aquest premi que habitualment obté una alta participació d'aspirants de fora del municipi.
El premi de contes Alella a Guida Alzina, que celebra la seva VIII edició, està dotat amb 600€ i una escultura. Aquest premi s'atorgarà al millor conte, inèdit, original i en llengua catalana. L'extensió no ha de ser superior a 8 fulls i no podran concursar treballs guardonats en altres certàmens.
El certamen de relat d'astronomia Alella a Isidre Pòlit arriba a la seva V edició. Està dotat amb un lot de llibres i altres premis relacionats amb l'astronomia. El premi s'atorgarà al millor relat curs d'astronomia, inèdit, original i escrit en llengua catalana. L'extensió no ha de ser superior a 3 fulls, no poden concursar treballs guardonats en altres certàmens i només es permet una obra per autor.
Els guanyadors dels tres premis es donaran a conèixer l'11 d'octubre. Més informació a Can Lleonart i a www.alella.cat.


Podeu consultar les bases dels tres premis literaris al web www.alella.cat