Els alcaldes d’Arenys de Munt i Arenys de Mar s’entrevistaran el 6 de juny amb el Director General de Carreteres

El Conseller de Política Territorial, Honorable senyor Felip Puig, a qui l´alcalde d´Arenys de Munt, senyor Andreu Majó, i el d´Arenys de Mar, senyor Joaquim Ponsarnau, havien demanat visita, va traslladar aquesta petició al Director General de Carreteres. Així, el dijous vinent, dia 6 de juny, ambdós alcaldes s´entrevistaran amb el Director General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, senyor Jordi Follia i Alsina.


El tema principal a parlar serà el del nus de la confluència de l´autopista C-32 amb la carretera que comunica els dos Arenys, els defectes i inconvenients que aquest presenta i les possibles solucions. Tanmateix, el Conseller, senyor Felip Puig, que va coincidir amb l´alcalde d´Arenys de Munt a Mataró, concretament a l´acte de presentació del Pla Director d´Infraestructures, es va comprometre a rebre als dos alcaldes abans de l´estiu.

Un altra tema important a parlar amb el senyor Follia és el referent a la variant de al carretera C-61, atès que ACESA ha presentat, encara que fora de termini, diverses prescripcions a la proposta de variant. Aquestes prescripcions no son vinculants però és aconsellable estudiar-les, la qual cosa pot obligar a ajornar l´aprovació del Pla General d´Arenys de Munt, en la seva fase provisional.