Els convilatans col·laboren amb la nova ordenació viària d’Arenys de Mar

Després de les primeres 24 hores d’entrada en funcionament de la nova ordenació viària es constata que els arenyencs i arenyenques estan seguint les indicacions i recomanacions que s’han fet per evitar la congestió viària. Això vol dir que s’esta fent servir la zona industrial com a accés principal de circulació, i que el trànsit a la part baixa de la riera s’ha reduit considerablement i fins al moment no hi ha hagut congestions importants.

Precisament aquest matí s’han penjat al carrer nous cartells informatius recordant que des d’ahir es va posar en marxa el dispositiu de circulació i agraint des de l’Ajuntament la col·laboració que estan tinguent els convilatans les persones que ens visiten.

Indicacions:

Recordar que s’han de deixar lliures sempre les zones senyalitzades com a parada d’autobusos, taxis i càrregues i descàrregues. Aquest matí de divendres, per exemple, la grua ha hagut de retirar 3 automòbils de la zona reservada per busos davant del número 9 de la Riera del Bisbe Pol.

Recordar també que en aquest període que ara hem obert, s’ha de fer molta atenció a les senyalitzacions que hi ha a la via pública, i no actuar per costum. Tenir present doncs per exemple que el carrer d’Avall, o el carrer d’en Riera han canviat de sentit en la marxa.

Recordar que demà hi ha una nova prova de foc amb el mercat dels dissabtes. La Policia Local reforçarà els seus efectius al carrer per coordinar el trànsit. Recalcar que sempre que es pugui no s’agafi el vehicle per circular per la riera.

Més informació:{n}

Arenys.org ha instal·lat des de dijous al matí la seva webcam a la part baixa de la riera per seguir l’evolució de les obres de cobriment així com el trànsit a la Nacional

Ràdio Arenys, emissora municipal anirà informant també com es habitual de l’obra i ha previst un espai especial diari per informar de les incidències diàries del trànsit. L’espai es podrà escoltar a les 11 del matí dins el magazine Coses que Passen.