Els dracs i colors modernistes arriben a Caldes d’Estrac

Caldes d’Estrac és el segon municipi que acull l’exposició dracs i colors. Maresme modernista que fa un recorregut fotogràfic pel llegat que aquest moviment artístic va deixar a la comarca i rescata la figura del drac com a icona representativa de la nostra cultura i les nostres tradicions.


L’exposició, que mostra 80 imatges de la fotògrafa Marga Cruz, es podrà veure del 13 al 28 de novembre a La Fabriqueta (La Riera 5-9 de Caldes d’Estrac). Aquesta exposició, compta amb el suport del Consell Comarcal, a través del Pla Estratègic Maresme 2015. L’objectiu és que la mostra sigui itinerant i pugui arribar a tots els municipis de la comarca que estiguin interessats. L’exposició es va presentar a Canet de Mar el mes de setembre coincidint amb la Fira Modernista organitzada per aquest municipi i aquest mes de novembre es podrà visitar a Caldes d’Estrac. 4 localitats més estan acabant de quadrar agendes per tal que els dracs i colors modernistes es puguin exposar als seus municipis.

L’exposició aplega un total de 80 fotografíes de diferents elements modernistes que es poden trobar en els municipis de Vilassar de Dalt, Mataró, Premià de Dalt, Canet de Mar, Arenys de Mar, Calella, El Masnou, Argentona, Caldes d´Estrac, Arenys de Munt, Cabrils, Teià, Vilassar de Mar, Alella, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Tiana, Malgrat de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.

Les imatges es complementen amb poemes de Montse Assens. La poeta de Premià de Dalt ha fet versos lliures i d’altres que segueixen les mètriques japoneses haiku i tanka a través dels quals interpreta els sentiments que transmeten les imatges.

Podeu veure un recull d’imatges de l’exposició al seu pas per Canet de Mar, a l’àlbum de fotos