Es posa en marxa la campanya de Nadal amb el Juga-juga i la dinamització del comerç

L´Ajuntament de Vilassar de Mar, amb la col·laboració de diverses associacions de comerciants del poble torna a posar en marxa aquest any una nova campanya nadalenca que combina la dinamització del comerç amb l´oferta lúdica. L´objectiu de la campanya és promoure les compres de Nadal al municipi i també crear espais per divertir-se i gaudir dels elements típics del Nadal.


Des del 7 de desembre i fins al 26, les botigues del centre de Vilassar de Mar adherides a la campanya i identificades amb un logo especial, repartiran amb les compres una bossa amb un número amb el qual es podrà guanyar un val per valor de 2.500 euros. El sorteig per conèixer el guanyador del val es farà el dia 27 de desembre a partir de les 13.30 hores a l´Ajuntament. Però no seran els únics premis que es repartiran ja que el comerciants del Veral de l´Ocata i el mercat municipal sortejaran lots de Nadal i productes entre els clients.

El parc infantil de Nadal, el Juga-juga, es consolida
Després de tres anys de funcionament, el Juga-juga es consolida com l´alternativa per als més petits en l´època nadalenca. Enguany, el parc infantil ubicat al Pavelló d´Esport Municipal es farà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de 10:30 a 13:30 els matins i de 16.30 a 19:30 a la tarda, a un preu simbòlic de 1,50 euros.

La bona acceptació que ha tingut aquesta iniciativa els anys anteriors fa que enguany el consistori hagi volgut també tirar-ho endavant amb la voluntat que els infants puguin gaudir d´un espai d´activitats i jocs pensades per a ells. Aquest any també s´han creat dos espais diferenciats. El primer, a la pista annexa del pavelló, dedicat a activitats relacionades amb els esports d´aventura i el segon, estarà ubicat a la pista de bàsquet que comptarà amb inflables i activitats dirigides a la petita infància.


ACTIVITATS PREVISTES PER A NADAL A VILASSAR DE MAR
14 i 15 de desembre
Fira de Nadal
Lloc: nucli antic
Horari: dissabte matí i tarda i diumenge matí
Del 24 de desembre al 6 de gener
Pessebre
Lloc: mercat municipal

20, 21 23 i 24 de desembre
Globus i ramets de vesc per tothom!
Lloc: mercat municipal
Horari: tot el dia

22 de desembre
Mercat nadalenc
Recollida d´aliments i/o donatius per Càritas
Sorteig de productes dels comerços del Veral de l´Ocata (*)
Lloc: passeig del Veral d l´Ocata
Horari: 10 h. a 14 h.
11 h.: Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Anglentina i el Cor Parroquial
14 h.: Refrigeri

(*) A partir del 10 de desembre si véns a comprar als comerços del Veral de l´Ocata et donarem números per participar en el sorteig.

24 de desembre
Sorteig lots de Nadal (*)
Lloc: mercat municipal
Horari: 13 h.
(*) A partir de l´1 de desembre si véns a comprar al mercat municipal et donarem butlletes per participar en el sorteig.

24 de desembre
Cagatió
Lloc: plaça de l´Ajuntament
Horari: 18 h.

Del 24 de desembre al 6 de gener
Pessebre
Lloc: plaça de l´Església

Del 27 al 30 de desembre
Juga-juga
Lloc: Pavelló d´Esports Municipal
Horari: 10:30 h. a 13:30 h. i 16:30 h. a 19:30 h.

29 de desembre
Patge Reial
Lloc: plaça de l´Ajuntament
Horari: 12 h.

4 de gener
Patge Reial
Lloc: mercat municipal
Horari: tot el dia