Es tenen en compte diverses al·legacions presentades per l´ajuntament d´Argentona al Pla Director d´Infrastructures (PDI) 2001-2010

L´Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha tingut en compte vàries de les al·legacions presentades per l´ajuntament d´Argentona a l´octubre de 2001. Més concretament, s´accepta estudiar la inclusió en el Pla de Serveis de l´ATM l´augment de la freqüència dels autobusos interurbans amb Mataró, Granollers, Dosrius i Órrius. També s´accepta l´augment de places a l´aparcament públic de l´estació de Renfe de Mataró.


S´accepta també la petició de realitzar un estudi d´alternatives que analitzi la conveniència i viabilitat de la connexió ferroviària (així com de quin tipus) entre el Maresme i el Vallès i la seva continuació amb l´anella ferroviària fins a Vilanova. Tot això, a més del que ja s´ha aconseguit, es a dir, la connexió del barri del Cros amb el centre d´Argentona i amb Mataró.

Tot plegat ha de permetre a mig termini la millora del transport públic a la nostra Vila i la nostra comarca i, per tant, donar més i millors serveis a les persones i les empreses.

Ben cordialment

Antoni Soy
Alcalde i Regidor de Mitjans de Comunicació
Ajuntament d´Argentona


TOTS ENS MOVEM PER UNA ARGENTONA PER A TOTHOM.
TOTS ENS MOVEM PER A UNA ARGENTONA MILLOR.