Fesol del ganxet amb carn picada macerada
Descripció
Aquest plat harmonitza amb Foranell Cupatge 2009, celler Joaquim Batlle
Ingredients
Per a 4 persones:
400 g de fesol del ganxet
300 g de carn picada de vedella
2 cebes tendre molt picades
1 gra d’all
1 culleradeta de pebre cayena
1 culleradeta d’estragó de fulles
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 culleradeta de xocolata en pols
Oli d’oliva verge
4 xilis verds en conserva
50 g de formatge Edam ratllat
Sal
Elaboració
Es posa a macerar la carn amb tots els ingredients ben barrejats (les mongetes han d’estar ja cuites) i es deixa resposar a la nevera durant unes hores. Passat aquest temps, es posa l’oli en una paella gran i es fa la carn picada separant-la bé amb l’ajuda d’una forquilla de fusta. Ha de quedar daurada, però no seca. A continuació s’hi incorporen les mongetes del ganxet i se sala al gust. Per acabar, es fregeix tot junt durant uns minuts perquè es barregin bé els sabors.
Restaurant
Cafeteria Rostisseria Montse
TORDERA
Productes
Llegums