Fesol del ganxet amb carn picada macerada

Descripció Aquest plat harmonitza amb Foranell Cupatge 2009, celler Joaquim Batlle Ingredients Per a 4 persones: 400 g de fesol del ganxet 300 g de carn picada de vedella 2 cebes tendre molt picades 1 gra d’all 1 culleradeta de pebre cayena 1 culleradeta d’estragó de fulles 1 culleradeta de pebre vermell dolç 1 culleradeta de xocolata en pols Oli d’oliva verge 4 xilis verds en conserva 50 g de formatge Edam ratllat Sal Elaboració Es posa a macerar la carn amb tots els ingredients ben barrejats (les mongetes han d’estar ja cuites) i es deixa resposar a la nevera durant unes hores. Passat aquest temps, es posa l’oli en una paella gran i es fa la carn picada separant-la bé amb l’ajuda d’una forquilla de fusta. Ha de quedar daurada, però no seca. A continuació s’hi incorporen les mongetes del ganxet i se sala al gust. Per acabar, es fregeix tot junt durant uns minuts perquè es barregin bé els sabors. Restaurant Cafeteria Rostisseria Montse TORDERA Productes Llegums