Finançament


FINANÇAMENT PÚBLIC


     

Capitalització    de l’aturMesura que facilita la posada en marxa d’iniciatives emprenedores i d’autoocupació.


Podeu trobar més informació de com Capitalitzar la prestació de l’atur al SOC clicant aquí, i al SEPE clicant aquí.


ICO


Instituto de Crédito OficialBanc públic, del Ministeri d’Economia i Empresa, que té per objectiu finançar activitats que contribueixin al creixement econòmic. 


Més informació en aquest enllaç.ICF


Institut Català de FinancesEntitat financera pública, de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’impulsar i facilitar al teixit empresarial català l’accés al finançament.


Més informació en aquest enllaç.


.

.
Avalis de Catalunya

Societat de garantia recíproca, constituïda amb l’impuls de la Generalitat de Catalunya, que facilita el finançament mitjançant la prestació d’avals financers.


Més informació en aquest enllaç.
      

ENISA


Empresa Nacional de Innovación SAEmpresa pública que depèn del Ministeri d’Indústria y Comerç. Finançament a través de préstec participatiu, dirigit especialment a emprenedors i pimes amb projectes innovadors i viables.


Més informació en aquest enllaç.
.
ALTRES FONTS DE FINANÇAMENT


        
Microbank

Banc social que ofereix, a través de microcrèdits, finançament a les empreses ateses en el nostre Servei d’Assessorament.


Consulteu les condicions en aquest enllaç.   Banca ètica

Conjunt d’entitats bancàries que tenen per objectiu compatibilitzar la rendibilitat financera amb els objectius socials i ambientals.


Més informació en aquest enllaç.     Crowfunding

Red de finaçament col·lectiu, que a través de donacions aconsegueix finançar un determinat projecte a canvi de recompenses.


Més informació en aquest enllaç.   Fonts de finançament alternatiu

El Departament d’Empresa i Ocupació, a través d’ACCIÓ, ha editat un Catàleg de Finançament alternatiu, on es recull un seguit d’eines no bancàries per ajudar a les empreses a créixer i a ser més competitives.


Podeu consultar el catàleg en aquest enllaç. Finançament de projectes de desenvolupament econòmic local

Guia editada per la Diputació de Barcelona, que presenta els principals instruments financers als quals es pot recórrer.


Podeu consultar la guia en aquest enllaç.