Flyers guanyadors de la campanya TRIA! maresme+net


El contenidor mai serà un abocador
(Alba M./Malgrat de Mar Recepta de cuina:
Bacallà farcit
(Noemí Carrau / Cabrera de Mar)

Paper al blau, vidre al verd, llaunes al groc i tot al seu lloc
(Andrea Cherre /Òrrius) Recepta de cuina:
Arròs amb pollastre
(Ivan Duarte / Pineda de Mar)
-{H}Si totes les families de Sant Cebrià reciclem, ajudarem a la natura i més arbres tindrem{|}http://194.224.132.16/mml/flyers/celiafabregas1.jpg{h}(Cèlia Fàbregas / Sant Cebrià de Vallalta) Recepta de cuina:
Filet de Cérvol amb salsa de múrgoles
(Jordi Romaguera / Tordera)

Per a un món millor, cada deixalla al seu contenidor
(Elisabet Clapés / Vilassar de Dalt) Recepta de Cuina:
Conill a l’estil de la mare
(Bernat Guillen / Premià de Mar)

Per reciclar plàstic, vidre i paper, has de separar tot molt bé
(Ian Jackson /Pineda de Mar) Recepta de Cuina:
Tonyina amb salseta
(Marc Blasco / Premià de Mar)

Per conservar la natura, s’ha de tenir molta cura
(Irene Roche / Sant Vicenç de Montalt) Recepta de cuina:
Mandonguilles amb Sípia
(Oscar Albarquero / Tordera)

Si vols els Maresme net trobat, has de reciclar
(Marc / Sant Iscle de Vallalta) Recepta de Cuina:
Ànec rostit
(Josep Jofre / Tordera)

Volem ser reciclats
(Noemí Carrau / Cabrera de Mar) Recepta de Cuina:
Encadenat de fruites
(Blanca Garcia / Premià de Mar)

Si continuem així, arribarà un dia en què el món serà brut!
(Núria Costas / Tordera) Recepta de Cuina:
Amanida amb formatge d’ovella i nous


El reciclatge et cuida, cuida el reciclatge…
(Pablo Hernández / Calella) Recepta de Cuina:
Bacallà amb llagostins i allioli
(Cristina Pérez / Tordera)

Si vols viure en un planeta net, recicla des de ben petitet
(Pere Serra / Caldes d’Estrac) Recepta de Cuina:
Verat al forn amb vi blanc i canyella
(Cristina Muñoz / Premià de Mar)

No llenço mai el paper perquè l’utilitzo molt bé
(Pol Ribó / Cabrils) Recepta de Cuina:
Sardines farcides
(Fairouz Hali)

El blau, el groc i el verd fan el poble més net
(Sara Rodríguez / Argentona) Recepta de Cuina:
Garotes farcides
(Anna Campabadal)

Estimes la Terra? Recicla!
(Sergi León / Premià de Mar) Recepta de Cuina:
Mousse de formatge amb xocolata
(Lídia Sánchez / Calella)