Informacions d’Arenys de Munt

o L´Àrea de Cooperació de la Diputació de Barcelona ha atorgat una subvenció a l´Ajuntament d´Arenys de Munt per import de 90.152 euros. Aquest import es destinarà al finançament de les obres d´urbanització dels accessos a l´escola nova.


· S´ha convocat la “ XV Mostra Literària Arenys de Munt 2003”. La data límit de presentació de treballs és el dia 9 d´abril i el veredicte es donarà a conèixer el dia 11 de maig, a la Masia Can Borrell, a les 13 h. Les bases es poden trobar a l´ajuntament, a la biblioteca, i als comerços de la vila.

· L´ajuntament d´Arenys de Munt, des de la regidoria de Benestar Social, organitza un “Taller de la memòria” per a persones grans, que tindrà lloc durant tres mesos a l´edifici de “Can Matalí”. Les inscripcions es fan al mateix departament de Benestar Social.

· El dia 28 de febrer es farà la tradicional festa de Carnaval a les escoles. Hi haurà una rua infantil dels alumnes del Ceip S.Martí, a les 10 h. del matí. A les 11 h. s´hi afegiran els alumnes de les escoles bressol. A les 12 h. faran la seva festa els alumnes de l´IES Domènec Perramon. A la tarda, la festa continuarà per al Ceip Sant Martí, a la pista poliesportiva. Tot això, serà amenitzat pel grup d´animació “Lo Perkal”.

· El carnaval infantil es celebrarà el diumenge, 2 de març, a partir de les 5 de la tarda, a la plaça de l´església. Hi haurà rua de disfresses infantils, concurs, ball i xocolatada, amb l´animació del grup Rovell d´Ou.

· El diumenge 9 de febrer, tindrà lloc al Centre Moral la “Vetllada de repartiment de premis del Concurs de Pessebres” que aquesta entitat convoca cada any per Nadal. Durant la vetllada es representarà “El marquès Jalpí, de veritat!” a càrrec del grup de teatre infantil del Centre Moral.

· El diumenge 14 de febrer, al Centre Moral, el grup Rialles del Centre Moral, amb la col.laboració de l´ajuntament d´Arenys de Munt, han organitzat la representació de “Gulliver al país de Lil.liput”, espectacle de titelles gegants, adreçat a tots els infants.

· El dia 8 de febrer , a les 4 de la tarda, a la Plaça de l´Església i a l´Escorxador, Festa Infantil a càrrec del grup La Litxa: cercavila amb malabars, jocs i música des de la Plaça fins a l´Escorxador,