IX Gran Festival Infantil de Premià de Dalt

Diumenge, 8 de setembre, a partir de les 11 del matí i fins les 2 del migdia, i des de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, grans i petits gaudiran de les mil-i-una activitats d´entrada gratuïta que l’associació Carnestoltes de Premià de Dalt els prepara cada any per a acomiadar l’estiu.


Grans atraccions, jocs infantils, inflables, karts, un toro mecànic, i com a novetat una gimkana on cadascú ha de dur la seva bicicleta, són algunes de les moltes activitats que l’Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes –amb la col·laboració de l´Ajuntament de Premià de Dalt- ha preparat pel diumenge 8 de setembre en un escenari idílic, el parc Felicià Xarrié. L’objectiu és aconseguir una gran participació de nenes i nens de totes les edats, i que tothom s´ho passi d´allò més bé. L´entrada al recinte i totes les activitats són gratuïtes.

Al festival també es podrà participar en la tradicional Tòmbola, on tothom té premi, i una Rifa popular a preu també popular, 1 euro, amb la que els visitants col·laboren amb l’Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes, una entitat de Premià de Dalt amb més de 25 anys d’història a les seves esquenes que organitza activitats culturals i festivals durant tot l´any. En aquest sentit, el grup encenta la seva temporada amb el Festival InfantilEl seu programa d´activitats continuarà amb el Pessebre Vivent, la Cavalcada de SSMM els Reis d´Orient, la Rua de Carnaval i la Sardinada Popular.

El IX Gran Festival Infantil es tancarà a les 8 del vespre amb una gran Xocolatada i Coca per a tothom.


NOTA: Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Premsa (Mònica Farré o Cristina Costa) als telèfons 617 38 39 74, 637 50 94 72, a través del correu electrònic pluraletc@airtel.net , o bé connecteu-vos al web municipal www.premiadedalt.org