Ja estan a la venda les entrades per assistir al recital de fi de curs de l´Escola de Dansa que es farà a l´Auditori de Barcelona

L´espectacle està obert a tothom i les entrades es poden adquirir a Can Lleonart

Sinopsi
Ja estan a la venda les entrades per assistir a l'espectacle de cloenda de curs dels alumnes de l'Escola Municipal de Dansa que es durà a terme el diumenge 15 de juny a les 18h a l'Auditori de Barcelona (Lepant, 150).

Text
Ja estan a la venda les entrades per assistir a l'espectacle de cloenda de curs dels alumnes de l'Escola Municipal de Dansa que es durà a terme el diumenge 15 de juny a les 18h a l'Auditori de Barcelona (Lepant, 150). Tots els alellencs i alellenques poden assistir a aquest acte, que comptarà amb l'actuació de la Companyia de Ballet David Campos, i mostrarà el resultat del treball artístic i formatiu assolit al llarg de l'any per la setantena d'alumnes de l'escola. L'entrada té un preu de 5€ per als menors de 12 anys i de 10€ a partir d'aquesta edat. Les entrades es poden adquirir al Centre Cultural de Can Lleonart de dilluns a divendres de 8 a 14h i de 17 a 20h.
Podeu consultar el programa de mà www.alella.cat