JORNADA:  Aspectes claus de gestió empresarial després de l´entrada en vigor del nou Codi de Consum de Catalunya.

Les Garanties, la seguretat dels productes i la documentació perceptiva en les relacions amb les persones consumidores.

L´objectiu de la jornada és explicar el contingut del Codi de Consum de Catalunya, especialment  des del punt de vista de la gestió empresarial.
L´activitat s´emmarca dins de la programació de cursos de la Universitat d’Estiu 2011 de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i està  adreçada al  sector empresarial, acadèmic i al públic en general.

El proper 23 de juliol ja serà plenament aplicable a les PIMES el nou  Codi de Consum de Catalunya, una normativa que regula tots els aspectes de les relacions de consum entre els empresaris i empresàries i les persones consumidores.
Per donar-lo a conèixer i per facilitar als sectors empresarials i comercials la seva implantació, el Servei de Salut Pública i Consum de l´Ajuntament de Mataró i el servei de formació permanent de la Fundació TecnoCampus Mataró, han programat una sessió informativa on es tractaran de forma pràctica els elements claus d´aquesta normativa.

Data: 2011-07-20

Lloc: Sala d´actes del  Parc TecnoCampus Mataró-Maresme. Av. Ernest Lluch, 32 08302 Mataró

Adreça: de 10 h a 12 h

Ho organitza: Ajuntament de Mataró i Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Preu: jornada gratuïta, però requereix preinscripció :http://www.tecnocampus.cat/web/formacio-permanent/programacio-de-cursos

Tipus d’acte: -7-