Jornada de bones pràctiques en la lluita contra el mosquit tigre al Maresme

L’ajuntament de Vilassar de Mar explicarà la campanya preventiva que duen a terme en el municipi

Per a inscripcions, empleneu el formulari que trobareu, clicant aquí

El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat una jornada de bones pràctiques per afavorir que tècnics i responsables polítics municipals puguin conèixer les iniciatives i actuacions que els ajuntaments maresmencs estan duent a terme per intentar combatre l’expansió del mosquit tigre. La jornada es farà al Maresme Centre de Negocis (Passeig del Callao s/n de Mataró).


L’objectiu d’aquesta jornada de bones pràctiques és fomentar l’intercanvi d’experiències i la col·laboració intermunicipal per intentar entre tots plegats posar fre a l’expansió del mosquit tigre. L’ajuntament de Vilassar de Mar serà el que donarà el tret de sortida al debat explicant la campannya preventiva dels mosquit tigre que s’està duent a terme en el municipi.

PROGRAMA DE LA JORNADA

  • 9.45h.- Recepció dels assistents
  • 10.00h.- Benvinguda a càrrec de Neus Serra, consellera delegada de Serveis a les persones del Consell Comarcal del Maresme
  • 10.10h.- Presentació de la campanya preventiva del mosquit tigre a Vilassar de Mar, a càrrec de Roser Vallés, regidora de Sanitat de l’ajuntament de Vilassar de Mar i de Marta Casas, tècnica de Sanitat del mateix ajuntament.
  • 11.00h.- Coffee-break
  • 11.25h.- Debat
  • 13.00h{}.- Cloenda a càrrec de Neus Serra{n}, consellera delegada de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme.

Data: 2009-06-02

Lloc: Maresme Centre de Negocis

Adreça: Passeig del Callao s/n 08301 Mataró