Jornada: Els animals a la via pública

Intercanvi d´experiències de les policies locals del Maresme

  

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme organitza una jornada perquè les policies locals del Maresme puguin intercanviar experiències sobre les actuacions que es duen a terme per controlar els animals a la via pública. Els problemes més habituals i les sol·lucions que s’han donat a cada municipi.

La jornada es farà a Can Comas (plaça Catalunya 1 de Pineda de Mar. Al costat de l’Ajuntament) el dimarts 2 de desembre a partir de les 10.00h. Es pot confirmar assistència, enviant un correu a  
atencioanimals@ccmaresme.cat {N}PROGRAMA DE LA JORNADA{N} 10.00h.- Lliurament de material i benvinguda a càrrec de Santiago Macip, alcalde accidental de Pineda de Mar i de Sílvia Tamayo, consellera delegada de Territori i Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.
-10.15h.- “Protocols, campanyes i recollida d´animals a la via pública. 4 anys de treball policial a Sant Cebrià de Vallalta” a càrrec de Jordi Vivancos, agent de la Policia Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.
-10:45h.- “Deficiències del servei de recollida d´animals abandonats. L´experiència de Pineda de Mar” a càrrec de Carles Santacreu, inspector de la Policia Municipal de Pineda de Mar.
-11.15h .- Pausa cafè.
-11.30h. “Eïnes de contenció d´animals abandonats a la via pública” a càrrec de l´empresa Global Vet.
-12.00h.- “Present i futur del servei que presta el Centre d´Atenció d´Animals Domèstics de Companyia del Maresme” a càrrec de Belén Barrantes, responsable del CAAD i Javier Cisneros, coordinador de Territori i Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.
-12.30h.- Espai obert de preguntes, propostes i intercanvi d´experiències.
-13.30h.- cloenda. Es lliurarà certificat d’assistència

Data: 2008-12-02

Lloc: Can Comas (Pineda de Mar)

Ho organitza: Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme