Jornada: Fem territori i cooperem per donar a conèixer allò que és nostre

L’ajuntament de San Cebrià de Vallalta ha organitzat una jornada de debat per conscienciar les empreses i els comerços vinculats al sector turístic i al sector agroalimentari de la importància de cooperar a nivell de tota la cadena de producció i transformació dels productes que s’elaboren i s’ofereixen a la ciutadania per fer crèixer econòmicament el nostre territori. La jornada, que se celebrarà el dimecres, 15 de desembre, al Saló Llevant de l’Hotel Gran Sol- Escola Universitària d’Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar


Programa {.q}19.00h.- Presentació de la Jornada
19.15h.- Els productes agroalimentaris locals: el valor de la proximitat, a càrrec de Ramon Sentmartí, cap del Programa de Comercialització Agroalimentària del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.
19.45h.- Gastronomia i turisme al Maresme, a càrrec d’Ana Cris Gilaberte, gerent del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme.
20.15h.- Experiències de desenvolupament rural a Catalunya, a càrrec de Francesc Primé, enginyer agrònom i gerent de l’empresa de consultoria AGRO-3, Enginyeria del Medi Rural.
20.45h.- Fi de la jornada{.q} Aquesta jornada l’organitza l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Cebrià comerç i turisme. Hi col·laboren, el Consorci de Promoció Turística del Maresme, els ajuntaments de Sant Pol de Mar i de Sant Iscle de Vallalta, la Diputació de Barcelona i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

Data: 2010-12-15

Lloc: Saló LLevant de l’Hotel Gran Sol – Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar